Eden Park

Qendër për kampe dhe konferenca- Një vend për përjetime shpresëdhënëse 

Prezantimi

Eden Park është projektuar për të ofruar një vend rifreskimi, argëtimi dhe një mundësi për të zbuluar dhe/ose thelluar besimin: mjedise të bukura, ushqime të bëra si në shtëpi, ambiente të thjeshta & komode dhe një frymë shërbimi të përkushtuar në gjithçka që bëjmë.

Eden Park i dedikohet veçanërisht fëmijëve dhe të rinjve dhe të gjithë atyre që po kalojnë kohë të vështira, për t'u rikthyer shpresën.

Logo Eden Park

I vendosur në periferi të Tiranës, Eden Park është lehtësisht i aksesueshëm duke qenë edhe në zemër të natyrës. Ambientet e tij lejojnë një gamë të gjerë aktivitetesh si kampe, konferenca, kohë rifreskim ose trajnime.

Misioni & Qëllimet 

Ne duam të shohim fëmijët:

 • me sens të shtuar të mirëqenies dhe reziliencës.
 • duke udhëtuar me një komunitet besimi të kujdesshëm.
 • të mbrojtur nga ekspozimi i mëtejshëm ndaj dhunës në familje dhe nga ndikimi negativ i varfërisë ose mosfunksionimi i familjes.

Aktivitete 

Konferencë & Evente

Member Care & Retreat

Ndërmarrje sociale

Ambientet & Shërbime

Akomodim

 • Çadra (të disponueshme nga maj deri në shtator): 16 çadra me nga 7 krevate secila
 • Dhoma (kolektive): 6 dhoma me 8 persona – kapaciteti total 48 persona
 • Apartamente të vogla vetëm sipas kërkesës

Ambientet

 • Salla konferencash të madhësive të ndryshme (për 15 deri në 500 persona)
 • Fusha sportive (volejboll, futboll, basketboll)
 • Pishina
 • Amfiteatër & gazebo në natyrë

Aktivitete

 • Fusha sportive me materiale në dispozicion
 • Pishina
 • Mini-golf
 • Makina me pedale
 • Kështjella kërcyese

Paketa

 • Paketa e kampeve verore: Bazë ose Standard
 • Paketa rezidenciale : Standard, Plus & Special
 • Paketa ditore : Bazë, Standard, Plus & Special
 • Paketa Koktej: Bazë, Standard &Plus

shmitë

Eden Park - Erion Prendi

Eden Park - Arben Xhako

Eden Park - Behar Shupli

🙌 Një falenderim i madh për të gjithë vullnetarët tanë të jashtëzakonshëm që na u bashkuan për takimin tonë të fundit në Eden Park! Entuziazmi dhe përkushtimi juaj janë vërtet frymëzues. ✨ 📣 Dhe mundësia për t'u përfshirë nuk mbaron këtu! Jemi ende në kërkim të individëve të pasionuar që t'i bashkohen ekipit tonë të kampeve për të krijuar përvoja të paharrueshme për fëmijët dhe të rinjtë. 🏕💫 I interesuar? Na kontakto në inbox! -------------------------- 🙌 Un grand merci à tous nos incroyables bénévoles qui se sont joints à nous pour notre récente rencontre à Eden Park ! Votre enthousiasme et votre dévouement sont une véritable source d'inspiration. ✨ 📣 Et la possibilité de s'impliquer ne s'arrête pas là ! Nous sommes toujours à la recherche de personnes passionnées pour rejoindre l'équipe de nos camps et nous aider à créer des expériences inoubliables pour les enfants et les jeunes. 🏕💫 Intéressé? Ecris-nous! -------------------------- 🙌 A huge thank you to all our incredible volunteers who joined us for our recent meeting at Eden Park! Your enthusiasm and dedication are truly inspiring. ✨ 📣 And the opportunity to get involved doesn't end there! We're still on the lookout for passionate individuals to join our camp's team and help us create unforgettable experiences for children & youth. 🏕💫 Interested? Contact us through inbox! #kompleksiEdenPark #MundësiVullnetare #KampVeror

80
5 Comments